Telefonslgere igen

Forleden blev jeg for hundredesyttende gang ringet op af en telefonsælger på mobilen. Det var atter Telenor som forsøgte at overbevise mig om at jeg burde skifte til dem. Den slags har jeg naturligvis forlængst reserveret mig imod, men det ser Telenor åbenbart stort på! Jeg har hver gang bedt om at de lader være at kontakte mig, men heller ikke dette respekterer de.

Så jeg gik ind på Telenors hjemmeside og sendte følgende klage via deres kundeservice:

 Jeg ønsker IKKE å bli kontaktet av Telenor sine abonnementselgere! Dette har jeg fortalt selgerne gjentatte ganger, men blir ringt opp likevel! Om det er legalt eller ikke er jeg sådan sett helt likeglad med; når Telenor velger ikke å respektere meg, så gir det naturligvis meg (og hvem jeg omgåes!) et ganske dårligt bilde av bedriften. Bare så det er klart..
tok

Dagen efter modtog jeg følgende svar:


Hei,
Takk for henvendelsen!

Mobilnummer 928 ** *** er ikke et Telenor Mobil abonnement.
Ta kontakt med egen operatør for å få hjelp.

Vi benytter anledningen til å informere om at du også kan
finne svar på mange av dine spørsmål på
http://telenormobil.no/kundeservice

Med vennlig hilsen
M.A.H
Kundeansvarlig i Telenor Mobil

 

Er der et eller andet jeg har misforstået helt, eller?Kommentarer:
Postet av: Blixern

Ah, Telenor... Jeg ble ogs oppringt her en dag."Hei! Det er Jonny fra Telenor!" kvitret en lett feminin herrestemme i mobilen min. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI, var det jeg tenkte; "Hallo, Jonny!" var det jeg svarte, lettere syrlig. Den godeste Jonny var selvsagt veeldig nysgjerrig p hva slags mobilabonnement jeg hadde. "Joda, jeg har Talkmore," svarte jeg. Var jeg fornyd med det da? "Ja, VELDIG fornyd," svarte jeg bestemt. Videre fulgte Jonny p med sprsml om hva jeg brukte i mneden, hva slags fordeling jeg hadde p sms og ringetid, om jeg var fornyd med mobilen og s videre. Jeg svarte villig vekk: 250 kroner i mneden, halvt om halvt sms og ringetid, veldig fornyd med mobilen og mitt abonnement. Det ld et nesten uhrbart sukk, s sa Jonny med samme upklagelige, blide stemme: "Ja vel, da fr du ha en fortsatt flott dag, ha det bra!"Stakkaren hadde ikke hatt et bedre tilbud gi meg enn det abonnementet jeg allerede har og la p med uforettet sak UTEN krangle.. ;P Selvsagt har jeg satt kryss i taket. ;)

05.07.2005 @ 22:10
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: SirThomas

Tok: Send det til Forbrukerombudet

05.07.2005 @ 22:33
URL: http://liptonvillage.sprayblogg.no
Postet av: tok

Tak for sttte og kommentarer! Det er en god id med forbrukerombudet, s det skal jeg overveie.Jeg har tenkt p om man burde ha en "telefonsalgneitakk!" blog her hos spray. S kunne alle skrive om deres forskjellige oplevelser med dette. Og vi kunne ha en liste med selskaper, som driver med snt.

06.07.2005 @ 22:38
URL: http://tokblog.sprayblogg.no
Postet av: st

Nr ingen ting annet nytter......g til toppen!D.v.s. send ett brev merket "personlig" til direktren i firmaet (konsernsjefen i Telenor heter Jan Fredrik Bakcaas)forklar problemt og spr om det er noe han kan gjre for lse ditt problem. Jeg har forskt denne metoden ved flere anledninger, og det har vert like effektivt hver gang:-)! Lykke tilMvh st

31.07.2005 @ 19:12
Postet av: Klaus

Prv at sige: "Det lyder vel nok interessant, vent lige et jeblik." S lgger du blot rret p bordet og venter nogle minutter. Den mest ihrdige slger jeg er stdt p ringede 3 gange inden for en halv time fr han fattede at han var til grin. Men de fleste ringer ikke igen.Mvh. Klaus

08.08.2005 @ 23:05
Postet av: JJ

nice

11.10.2006 @ 05:39
URL: http://telefonsex.chausstran.com/
Postet av: webbelin

Jeg har Lst hele dit blog SKRALDGRINER.

DET er bare s godt!!

Du gav mig en rigtig god ide`til at lave tilsvarende her nede ;O)

Kram fra en nordmand der er strandet i DK

07.11.2007 @ 20:35

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits