Telefonsælgere igen

Forleden blev jeg for hundredesyttende gang ringet op af en telefonsælger på mobilen. Det var atter Telenor som forsøgte at overbevise mig om at jeg burde skifte til dem. Den slags har jeg naturligvis forlængst reserveret mig imod, men det ser Telenor åbenbart stort på! Jeg har hver gang bedt om at de lader være at kontakte mig, men heller ikke dette respekterer de.

Så jeg gik ind på Telenors hjemmeside og sendte følgende klage via deres kundeservice:

 Jeg ønsker IKKE å bli kontaktet av Telenor sine abonnementselgere! Dette har jeg fortalt selgerne gjentatte ganger, men blir ringt opp likevel! Om det er legalt eller ikke er jeg sådan sett helt likeglad med; når Telenor velger ikke å respektere meg, så gir det naturligvis meg (og hvem jeg omgåes!) et ganske dårligt bilde av bedriften. Bare så det er klart..
tok

Dagen efter modtog jeg følgende svar:


Hei,
Takk for henvendelsen!

Mobilnummer 928 ** *** er ikke et Telenor Mobil abonnement.
Ta kontakt med egen operatør for å få hjelp.

Vi benytter anledningen til å informere om at du også kan
finne svar på mange av dine spørsmål på
http://telenormobil.no/kundeservice

Med vennlig hilsen
M.A.H
Kundeansvarlig i Telenor Mobil

 

Er der et eller andet jeg har misforstået helt, eller?Kommentarer:
Postet av: Blixern

Ah, Telenor... Jeg ble også oppringt her en dag."Hei! Det er Jonny fra Telenor!" kvitret en lett feminin herrestemme i mobilen min. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI, var det jeg tenkte; "Hallo, Jonny!" var det jeg svarte, lettere syrlig. Den godeste Jonny var selvsagt veeldig nysgjerrig på hva slags mobilabonnement jeg hadde. "Joda, jeg har Talkmore," svarte jeg. Var jeg fornøyd med det da? "Ja, VELDIG fornøyd," svarte jeg bestemt. Videre fulgte Jonny på med spørsmål om hva jeg brukte i måneden, hva slags fordeling jeg hadde på sms og ringetid, om jeg var fornøyd med mobilen og så videre. Jeg svarte villig vekk: 250 kroner i måneden, halvt om halvt sms og ringetid, veldig fornøyd med mobilen og mitt abonnement. Det lød et nesten uhørbart sukk, så sa Jonny med samme upåklagelige, blide stemme: "Ja vel, da får du ha en fortsatt flott dag, ha det bra!"Stakkaren hadde ikke hatt et bedre tilbud å gi meg enn det abonnementet jeg allerede har og la på med uforettet sak UTEN å krangle.. ;P Selvsagt har jeg satt kryss i taket. ;)

05.07.2005 @ 22:10
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: SirThomas

Tok: Send det til Forbrukerombudet

05.07.2005 @ 22:33
URL: http://liptonvillage.sprayblogg.no
Postet av: tok

Tak for støtte og kommentarer! Det er en god idè med forbrukerombudet, så det skal jeg overveie.Jeg har tenkt på om man burde ha en "telefonsalgneitakk!" blog her hos spray. Så kunne alle skrive om deres forskjellige oplevelser med dette. Og vi kunne ha en liste med selskaper, som driver med sånt.

06.07.2005 @ 22:38
URL: http://tokblog.sprayblogg.no
Postet av: øst

Når ingen ting annet nytter......gå til toppen!D.v.s. send ett brev merket "personlig" til direktøren i firmaet (konsernsjefen i Telenor heter Jan Fredrik Bakcaas)forklar problemt og spør om det er noe han kan gjøre for å løse ditt problem. Jeg har forsøkt denne metoden ved flere anledninger, og det har vert like effektivt hver gang:-)! Lykke tilMvh øst

31.07.2005 @ 19:12
Postet av: Klaus

Prøv at sige: "Det lyder vel nok interessant, vent lige et øjeblik." Så lægger du blot røret på bordet og venter nogle minutter. Den mest ihærdige sælger jeg er stødt på ringede 3 gange inden for en halv time før han fattede at han var til grin. Men de fleste ringer ikke igen.Mvh. Klaus

08.08.2005 @ 23:05
Postet av: JJ

nice

11.10.2006 @ 05:39
URL: http://telefonsex.chausstran.com/
Postet av: webbelin

Jeg har Læst hele dit blog SKRALDGRINER.

DET er bare så godt!!

Du gav mig en rigtig god ide`til at lave tilsvarende her nede ;O)

Kram fra en nordmand der er strandet i DK

07.11.2007 @ 20:35

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits