Mit kontrafej


Inspireret af Blixern kan jeg da også godt vise de nysgerrige mit åsyn. Jeg må dog ligesom hende, forsikre at dette bare er én ud af flere mulige fremtrædender. Men altså: her har i mig. Jeg malede baggrunden, fordi den var ret rodet.

Kommentarer:
Postet av: David Blangstrup

du må ha'' dig et webcam. ;-) Mit kostede 200 kr.

28.04.2004 @ 00:24
URL: http://blangstrup.org
Postet av: tok

Jeg kan godt se at Web-cam er tingen, David! Og det står skam på ønskelisten. Men temmelig langt nede, desværre. Vi har sådan et princip: hvis min kone siger "Mikrobølgeovn" og jeg siger "Web-cam", så bliver det ifølge reglerne her i huset: "Mikrobølgeovn"! :)

28.04.2004 @ 00:45
URL: http://tokblogg.sprayblogg.no
Postet av: lucie

web-camera er sjovt. Jeg har hatt det omvendt enn deg. Min mann sier nytt TV, jeg sier stol, eller sofa. Vi får TV, eller web-camera, digitalt camera. Men så sier jeg stopp - nu blir det sofa.

28.04.2004 @ 09:58
Postet av: Blixern

Hei Tok! :) Så artig at du har blitt inspirert av lille meg og tok steget ut i den store "Bloggverden" du med! :)Jeg syntes at det var dritskummelt å legge ut bilde av meg selv, ettersom jeg plutselig ikke var så anonym lenger. Men samtidig var det på en merkelig måte befriende. :) Og det er nesten på tide når folk begynner å lure på om man er både det ene og det andre. ;)Nå må vi mase på Lucie sånn at hun hiver seg med seg hun med, jo flere jo bedre! :D

28.04.2004 @ 14:00
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: John

nice blog

11.10.2006 @ 15:10
URL: http://www.llogin.com/special/
Postet av: JJ

nice


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits