Blogradio

Jeg har et hængeparti: jeg har længe tænkt på at introducere mine Norske læsere for et særligt Dansk blogfænomen: Blogradio!
De opfindsomme bloggere, Rasmus og Plok, har startet dette fine projekt og i mandags kom de med udsendelse nr. 2. Den kan downloades eller høres direkte på sitet.
Jeg ved ikke om Nordmænd flest får med sig, hvad der siges. Det er min erfaring, at når der tales Dansk, med normal hastighed, så kniber det lidt. Så jeg bringer egentlig disse links, med Christoffer Schou's kendte spørgsmål: "Hva med dette?". Sidder der teknisk kyndige, initiativrige Norske bloggere derude, som har gåpåmod og fantasi, så er inspirationen her. Kunne være så hyggeligt at fænomenet bredte sig ud over Danmarks grænser....
Bring det gerne videre!

Kommentarer:
Postet av: stine

Morsomt. :) Jeg har stort sett ikke problemer med å forstå dansk muntlig, men noen høres ut som de sluker halvparten av ordene, og da sliter jeg litt. For eksempel en på fotball-landslaget, uten at jeg husker hvem av dem det var, akkurat nå. Men heia Danmark i kveld! Jeg reiser til Roskilde i morgen tidlig, og håper selvsagt på semifinaler (vises på storskjerm på festivalen) med Danmark!

27.06.2004 @ 16:08
URL: http://girloclock.org/hei
Postet av: Grith

Tok det lyder da spændende, det må du jo bare kæmpe med:-)

28.06.2004 @ 21:58
URL: http://lifeofgrith.blogspot.com
Postet av: lorna

Åhh, kanskje jeg skal velge det som oppgave etter jul! (Hvis det passer inn i noen av fagene jeg velger, men det gjør det nesten garantert!) Det hadde vært fantastisk kult!

24.08.2004 @ 03:54
URL: http://lorna.sprayblogg.no
Postet av: tok

Lorna: Utroligt god idé! Stå på!

25.08.2004 @ 01:52
URL: http://tokblog.sprayblogg.no
Postet av: John

nice blog

11.10.2006 @ 15:13
URL: http://www.llogin.com/special/
Postet av: JJ

nice


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits