Pondus

Norge producerer naturligvis tegneserier, ligesom de fleste andre vestlige lande. Og enkelte af dem finder jeg særdeles læsværdige. Dette gælder f.eks. serien Pondus, hvis barokke humor ofte får mig til at le højt. Også når jeg sidder og læser i ensomhed! Den kan varmt anbefales....


Kommentarer:
Postet av: Mathilde

Har et lille spørgsmål mht ord... Ville en nordmand forstå det danske ord "grelt" som noget negativt, eller ville han opfatte det, som det norske ord "greit" som er positivt...?

30.05.2004 @ 17:07
URL: http://maw.asolo.dk
Postet av: SirThomas

Instinktivt ville jeg forstå det som negativt. Vi bruker ordet her også.... "grelle farger" = "skrikende farger"

30.05.2004 @ 17:13
URL: http://liptonvillage.sprayblogg.no
Postet av: Patrick

På trods af jeg altid nyder det når det sker - så er jeg også altid lidt skeptisk overfor min generelle sindstilstand når jeg griner alene, men det er selvfølgelig også mest fordi det sker uden grund (og tegneserie).

30.05.2004 @ 18:36
URL: http://www.brandbuilder.dk
Postet av: lucie

Pondus har heltestatus her i huset. Manden er en ivrig old-boys spiller og leser Pondus som om det var han selv det handlet om. Som kjærring til en old-boysspiller kjenner også jeg meg igjen.

30.05.2004 @ 23:11
URL: http://cubabo.sprayblogg.no
Postet av: parafina

De har Pondus og Rutetid på islandsk i Fréttablaðið her på island - jeg blir utrolig patriotisk av sånt. ''dette er norsk tegneserie altså!'' :DPondus er stas.

31.05.2004 @ 00:19
URL: http://parafina.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Høhø, spør om jeg kjenner mannen bak Pondus, da? :D

31.05.2004 @ 01:08
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: SirThomas

Jeg kjenner''n ikke, men har vært i samme bryllup som han

31.05.2004 @ 21:24
URL: http://liptonvillage.sprayblogg.no
Postet av: tok

Tak for kommentarerne! Jeg ser at Sir Thomas "vikarierer" for mig, når vejret er fint og jeg ikke blogger så flittigt! Tak for det, Sir...!;)Patrick: Dér har du mig også! Jeg kan sidde og le for mig selv, helt uden (synlig) grund.....de kommer nok og kører os væk en dag!Parafina: "Rutetid"?? Hvilken serie er det?Anita: KENDER DU MANDEN BAG PONDUS!!!???;)

01.06.2004 @ 18:45
Postet av: parafina

Rutetid er en sånn ''enruter'' som jeg mener at pondusmannen står bak også? (men det skal innrömmes at jeg ikke er heelt sikker på det)

03.06.2004 @ 17:37
URL: http://parafina.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Pondus er kongebra! :) Som kommende førskolelærer digger jeg blant annet de tomsete barnehagetantene og onklene som jobber i barnehagen til Sneipen. ;) That''s me, en kommende barnehagetante! :D *dukker for innkommende, varmesøkende rakett* (de som er ferdig utdanna førskolelærere liker nemlig ikke å bli kalt tante, de foretrekker "pedagog". Jeg synes det høres mye hyggeligere ut med tante jeg. ;) Og jeg vet jo selv at jeg er en pedagog innerst inne, så hva betyr det vel hva resten av samfunnet kaller meg?)Og det er også Frode Øverli som står bak Rutetid, sånne enrutes vitser ala Larson.

03.06.2004 @ 18:28
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: lucie

blixern: kall deg tante og bli sett på som det fra den kommunale siden. å passe barn gjør mødre og tanter, det sitter i fra gammelt av. økonominen blir deretter. Lærer var høystatusyrke, lønnen i dag bærer preg av det. Pedagoger er viktigere enn tanter i et barns hverdag. Så pedagog bli ved din lest og vær PEDAGOG, kjemp utfra det for bedre hverdager for ungene og bedre lønn for deg selv.

03.06.2004 @ 23:20
URL: http://cubabo.sprayblogg.no
Postet av: Nikodemos

Interesting...

Postet av: Ahmed

Nice!

Postet av: Gregorios

Nice!

Postet av: Stylianos

Cool.

Postet av: Makis

Sorry :(

Postet av: Mamadshah

Cool...

Postet av: Michalis

interesting

Postet av: Sterghios

Cool!

Postet av: Prokopios

interesting

Postet av: Andros

Cool...


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits